måndag 23 juli 2007

25-års kalas på Stinsen

Igår fyllde Hulda 25 år. Detta skulle vi fira såklart. Det var jag och Togge, mamma och Hulda och hennes pojkvän. Vi skulle träffas på Knutpunkten klockan fem och sen bestämma vart vi skulle gå. Problemet var att klockan fem öste regnet ner och vi träffades fuktiga och ruggiga och kände inte alls för att gå ut igen. Så vi valde att gå på Stinsen som är beläget inne på Knutpunkten.

Miljön inne på detta resecenter (tågstation, busstation, terminal för Helsingörsfärjorna) är kanske inte så mysig men har ändå sin charm på något sätt. Stinsen är annars mest känd som pub och för formidable Kai Hansen som blev årets bartender i år med sin cocktail Going Blind. I vilket fall blev vi positivt överraskade.

Maten var riklig och god och mycket prisvärd. Togge och jag och Hulda åt Specialen, Ryggbiff med pepparssås som serverades på en bädd av krispiga wokade grönsaker. Johan åt en klassiker, Fläskfilé med bearnaise och potatisgratäng och mamma valde Cesarsallad. Den senare var en rejäl smakrik portion med rejält med saftiga bitar kycklingfilé, bacon och romansallad. Ett minus för snålt med krutonger och för tomatklyftorna som jag anser inte hör hemma i denna sallad.

Vi fick en trevlig kväll, trots regnet och nära till bussen hem sen.
Om du vill prova Kais vinnardrink så tänk på att det är en cocktail och således ska avnjutas före måltiden.

2 kommentarer:

Linda sa...

Det var renskrapade tallrikar...

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.