torsdag 12 februari 2009

Parmesanfyllda biffar med smaskig sås bara


Idag var jag säker på att min man skulle handla på vägen hem. Och min man var säker på att jag skulle handla på vägen hem. Därför var allt som fanns på spisen när jag kom hem, stekt potatis.

Tur att det fanns ett platt paket blandfärs i frysen då, och grädde och crème fraiche och en ostkant. Jag tar inga risker inte. Enkelt och gott blev det.

Jag bara delade färsen i fyra delar och petade in en rejäl ostbit i varje. Saltade och pepprade och stekte och sen på med en burk fräsh och en rejäl skvätt grädde. Salt och peppar och en liten, liten sipp kinesisk soya vågade jag mig på. Till detta åt jag gröna bönor med smör. I love LCHF!

I morgon fyller min son 16 år. Då ska vi äta en massa gott småplock. Slurp vad jag ser fram emot det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen, jag åt ju exakt samma sak idag fast med brysselkål. /Hulda

Kalasgott sa...

Åh vad gott det här såg ut! Jag älskar haricot vertes med så det här tilltalar mig riktigt ordentligt! :-) Mums!

Missa inte om att vara med och tävla om 2st valfria kryddor från Aromia på min blogg! http://kalasgott.blogg.se/2009/february/tavling.html