söndag 22 mars 2009

Rädda Skånemejerier!


Vi vill ha våran blommiga mjölk kvar! Där grön mjölk är fil och röd mjölk är lätt och orange mjölk är tre procentig. Och där kossorna har ätit hö från våra egna Skånska ängar.
Skriv pååå!!! Lokalproducerat är bäst, så det så.

5 kommentarer:

Karin sa...

Här i Jämtland har vi bönder och mejeri (Milko) alldeles "in på knuten". Om det nu blir så att Milkos mjölkprodukter trängs ut av Arlas i Coops butiker riskerar Milko ett omfattande kundtapp. Känns inte alls rätt. Jag kommer att fortsätta handla Milkos produkter men de brottas tyvärr redan med ekonomiska problem.

Marsala sa...

Det är vansinne. Bondförnuftet säger oss ju att närproducerat är bäst. Här får vi inte välja alls om vi inte tar spannen i näven

Marsala sa...

...fast jag trodde ju att skåningar är färgblinda ;-)

Nässelblom och choklad sa...

Självklart är lokalproducerat bäst av flera skäl! Kortare transporter, mindre miljöpåverkan, mer engagemang, fler jobb och ofta godare!

Jasmine / Unga Morsan sa...

Måste bara säga det att när jag har varit i skåne (har släkt där nere) så har jag ju ätit skånemejeriers naturella yoghurt, och det är den bästa yoghurten som jag vet - på plats. Inget jag skulle köpa här uppe i sthlm. Nä, lokalproducerat är bäst alla gånger!