onsdag 26 augusti 2009

Choklad- och hjortrongrottor


En spröd chokladsmakande historia. Den smälter i munnen och gör ingen ledsen.

ca 20 st

150 g smör
0,75 dl strösocker
2 tsk marsánpulver
1,5 msk kakao
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
hjortronsylt

Blanda de torra ingredienserna och fördela sedan smöret i detta till en smidig deg. Rulla ca köttbullestora bollar och lägg i bullform. Tryck en fördjupning mitt i bollen med tummen och fyll fördjupningen med hjortronsylt. Baka av i 175 grades ugn ca 15 minuter. Låt kallna på plåten.

2 kommentarer:

enAnnan sa...

Låter verkligen kalasgott ju!
:)

Fredrik Larssen sa...

Ser att ni gillar hjortronsylt. Vill ni köpa hjortronsylt som smakar som hemlagad, så är ni välkomna att beställa på.

www.larssens.se

Vänligen
Fredrik