onsdag 10 februari 2010

Antipasti på en tisdag


Caprese, en skål Ridderheimska inläggningar, vindruvor, bresaola, italiensk salami, ciabatta, St:Albray och så en flaska Zenato Valpolicella Classico


Jag är så glad och nöjd när jag kan få bjuda på fest. Om det så är mitt i veckan och jag har jobbat till fyra och ska ha gäst klockan fem. Man behöver inte alls anstränga sig och ändå kan det bli så gott och mysigt. Det gjorde jag förra veckan när jag var gräsänka.

Jag promenerade ner till matbutiken direkt efter jobbet och handlade och sedan dukade jag upp allt detta på en ostädad diskbänk. Det var lite av charmen faktiskt även om kanske inte alla är så förtjusta i stök. Men just nu är hela vårt hem stök och det är bara att gilla läget en vecka till här, och åtskilliga veckor där, eftersom vi knappt har möbler till vår nya lya..

1 kommentar:

Marys mat och vintips sa...

Ja, visst är det underbart med vardagslyx! Fira ska man göra närhelst man känner för det ;) Det där vinet är förresten riktigt bra, vad tyckte du om det? Ha en fin kväll! Hälsn Mary