söndag 9 januari 2011

En liten vinst


Den här bakduken vann jag i Årets hemmakonditors jultävling. Jag tycker den är riktigt snygg. Visst är den?

7 kommentarer:

Anonym sa...

*Faktiskt, och så bra att den inte är kritvit som så många andra då mina kökshanddukar sällan håller sig vita trots tvätt. Fast då lagar jag ju iofs ganska färgrann mat och slabbar en hel del :)

Christian Tikkanen sa...

Får jag fråga, är det möjligen så att dukens mönster är ett mönster som Fazer använder på sin kakaopulversburk, jag tycker mig se likheter till just det där såkallade ögonkakao som det är så berömda för. Om det skulle vara så, i så fall har du en exklusiv och dyrbar duk, givetvis är den det ändå, den är jättefin och snygg.

A sa...

Hej Christian
Ja, det är riktigt att det är Fazers berömda Ögon. Det var de som anordnade tävlingen. Samma Ögon finns på min Kitchen Aid som jag också vunnit. Det är lite kul med specialdesign :)

Kinna sa...

Ursnygg!

A sa...

Tack Kinna och kul att se, det var ju länge sen :)

Christian Tikkanen sa...

Ännu lite om denna duk, eftersom jag själv är en hängiven förespråkare och entusiast av allt som FAZER gör, dessutom om jag får skryta lite, släkt med dem, nåja de om det men det skulle heller inte förvåna mig alls om duken är av äkta linne och därför är i den färgtonen den ser ut att vara, hur som helst, än en gång en väldigt fin duk, sköt bra om den och använd den dagligen det mår den bara bra av.

A sa...

Tyvärr Christian, så var det bara vanlig bomull. Men jag ska ta hand om den väl ändå :)

A-E