tag:blogger.com,1999:blog-38581616.post4062130992384208408..comments2023-12-26T19:27:01.916+00:00Comments on Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!: Crispy Chicken från Old el PasoAnna-Evahttp://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-75503611620088095642008-09-19T18:36:00.000+01:002008-09-19T18:36:00.000+01:00Visst får man vara lat Camilla, det är jag ju jämt...Visst får man vara lat Camilla, det är jag ju jämt :)<BR/><BR/>Katrhine, jag får erbjudanden via mailen eftersom jag har matbloggen. Så jag har inte gjort nånting faktiskt. Du får starta en matblogg du också, det är jättekul.Anna-Evahttps://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-69030991460581730782008-09-19T11:46:00.000+01:002008-09-19T11:46:00.000+01:00Hur går man tillväga för att få testa så mycket ny...Hur går man tillväga för att få testa så mycket nytt och spännande?<BR/>jag älskar att laga mat och testa nya grejer, kan du tipsa mig?<BR/><BR/>Mvh<BR/>katrhineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-77511452943605926942008-09-19T09:16:00.000+01:002008-09-19T09:16:00.000+01:00Måste ju erkänna att, lat är ju bara förnamnet vis...Måste ju erkänna att, lat är ju bara förnamnet vissa dagar...<BR/>Låter smarrigt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-48594517265691561042008-09-17T18:04:00.000+01:002008-09-17T18:04:00.000+01:00Jag funderade på samma sak Elin fast vet inte om f...Jag funderade på samma sak Elin fast vet inte om fisken skulle bli seg i ugnen eller nåt. Fisk är ju känsligare än kyckling. Men man kan ju prova :)<BR/>Syrran, polenta tycker jag blir hårt och segklibbigt att panera i.Sorry about the tand btw.Anna-Evahttps://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-9890236575787906162008-09-17T17:09:00.000+01:002008-09-17T17:09:00.000+01:00jag blev också förtjust i kokboken som inspiration...jag blev också förtjust i kokboken som inspirationskälla! Paneringsmixen har jag inte hunnit prova ännu. Funderade på om den skulle kunna funka med fisk? vad tror du?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-19674173260594788022008-09-17T13:44:00.000+01:002008-09-17T13:44:00.000+01:00Ush. Jag är HUNGRIG, men skall till tandläkarn med...Ush. Jag är HUNGRIG, men skall till tandläkarn med en tappad krona till matdags...:(<BR/>Vad skulle jag hit o göra?Marsalahttps://www.blogger.com/profile/15322343482528869439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-62443650115046090692008-09-17T13:43:00.000+01:002008-09-17T13:43:00.000+01:00Ströbröd o krossade cornflakes är gott. Man kanske...Ströbröd o krossade cornflakes är gott. Man kanske kan prova polentagryn istället?Marsalahttps://www.blogger.com/profile/15322343482528869439noreply@blogger.com