tag:blogger.com,1999:blog-38581616.post820589097282984648..comments2023-12-26T19:27:01.916+00:00Comments on Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!: Crème BruléeAnna-Evahttp://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-87045819659605030222007-12-30T17:17:00.000+00:002007-12-30T17:17:00.000+00:00Det tunna knapriga knäcktäcket är halva desserten ...Det tunna knapriga knäcktäcket är halva desserten tycker jag och anser inte att en gasbrännare är dyr i förhållande till hur lite arbete det tar att bränna av ytan med denna. Jämfört med att diska en kastrull med bränt socker. Jag tycker mao att ditt förslag verkar krångligare. Eller varför inte göra en crème caramel i stället då, ifall inte knäcktäcket betyder så mycket för den personliga smaken.Kul dock med olika reflektioner, tack för tipset.Anna-Evahttps://www.blogger.com/profile/02137557170998241897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-43144938559356338022007-12-14T18:30:00.000+00:002007-12-14T18:30:00.000+00:00Minns att jag sett att man brände socker eller far...Minns att jag sett att man brände socker eller farinsocker i tjocbottnad kastrull och hällde över brülee´n. Är det inte enklare än dyr gasbrännare och ger mustigare smak än att bränna under grillelementet i ugnenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-38581616.post-67305594073012630062007-09-25T07:48:00.000+01:002007-09-25T07:48:00.000+01:00Den där brännaren är en kul sak men används alldel...Den där brännaren är en kul sak men används alldeles för sällan hos oss.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.com