Maria och Emma:Jag tänkte spara burken tills jag fyller år.Den innehåller bara två confiterade anklår och jag tänker inte göra så mycket mer än knapersteka dem och njuta.Eftersom presenten är MIN får Togge och Timpa dela på ett lår.Dessutom är det ju jag som drömt om denna feta anka hur länge som helst nu :)
Ankmarmeladen är ju legendariskt men NÄR och HUR skall du äta den?
SvaraRaderaOff topic: Vad snygg bloggen är!
SvaraRaderaHar aldrig hört talas om detta tidigare! Precis som marsala är jag lite nyfiken på vad du ska göra av den?
SvaraRaderaTack Pia!
SvaraRaderaMaria och Emma:Jag tänkte spara burken tills jag fyller år.Den innehåller bara två confiterade anklår och jag tänker inte göra så mycket mer än knapersteka dem och njuta.Eftersom presenten är MIN får Togge och Timpa dela på ett lår.Dessutom är det ju jag som drömt om denna feta anka hur länge som helst nu :)
Oouch! det var precis så mitt klafsande i confit-träsket började. grattis och gott nytt år!
SvaraRaderaOhhh... jag får smaka den här gången!
SvaraRadera/Togge
Gott nytt själv, Lisa :)
SvaraRaderaOch Togge, du får helt enkelt ett halvt lår bara.Eller kanske inget alls he, he.