Mmmm... Nu är det jordgubbar dagligen, tills de tar slut. Har inte hunnit med nån Daiquiri ännu bara. Men har du serverat maränger till sillen? ;-)
Oh vilken god mat du serverade & gud så god tårtan såg ut, det vattnas i munnen & bakarsugen blir jag! :)
Den där sillbrickan såg intressant ut. Ser lite ut som en dessertpresentation.Spritsad gräddfil? Rom? Vad har du gjort med ägget?
Ja det var lite gott det där..Vispad crème fraiche är det. Blir så gott. Och lite rom och ägget är bara kokt och delat på hälften med skallet på, en klick majo och lite paprikapulver. Krångligare än så behöver det inte vara :)
Mmmm... Nu är det jordgubbar dagligen, tills de tar slut. Har inte hunnit med nån Daiquiri ännu bara. Men har du serverat maränger till sillen? ;-)
SvaraRaderaOh vilken god mat du serverade & gud så god tårtan såg ut, det vattnas i munnen & bakarsugen blir jag! :)
SvaraRaderaDen där sillbrickan såg intressant ut. Ser lite ut som en dessertpresentation.
SvaraRaderaSpritsad gräddfil? Rom? Vad har du gjort med ägget?
Ja det var lite gott det där..
SvaraRaderaVispad crème fraiche är det. Blir så gott. Och lite rom och ägget är bara kokt och delat på hälften med skallet på, en klick majo och lite paprikapulver. Krångligare än så behöver det inte vara :)