fredag 12 juni 2009

Historien om det mystiska paketet


För en tid sedan fick jag en avi i brevlådan om ett stort brev som skulle hämtas på "posten". Jag hade ingen aning om vad det var, och jag har ganska långt till min post, så det dröjde lite innan jag kom iväg. När jag kom dit fanns det inget paket. Hmm..mystiskt. Men för att vara på den säkra sidan skulle han som jobbade höra med hon, som normalt, har hand om posten dagen därpå.

Jag blev uppringd på jobbet sen. Jo, jag hade ett paket men det hade gått sönder och det läckte ut nåt vitt pulver, så hon hade lagt det åt sidan i en plastpåse. Vitt pulver? Ja, det lät nåt det. Så tillsist hämtade jag upp det mystiska paketet.

Det var ganska stort och tungt, men snyggt, svart åttakantigt och det läckte mycket riktigt. Inte precis något pulver, det såg mer ut som socker. När jag kom hem visade det sig att det var precis tvärtom, det var salt! Från Jozo och det var ett helt paket mineralsalt som läckt ut.

Tur för mig då att jag inte gillar mineralsalt. Dessutom har jag lågt blodtryck, så jag behöver inte heller bry mig om sånt.

Med i det snygga paketet fanns även en förpackning Jozo finkornigt havssalt. Och det blev en favorit. Ett gott salt till ett billigt pris. Rekommenderas varmt.

3 kommentarer:

Elin sa...

Jag fick också ett paket som läckte överallt, i bilen och hemma på golvet innan jag hann öppna det. Lite komiskt att de promotar "en ny bättre förpackning" i och med detta ;)

Anna-Eva sa...

Minsann, ja då har vi redan bevisat att nytt inte alltid blir bättre :)

Anonym sa...

Hmm, jag känner ingen skillnad på salt och salt faktiskt. Skumt kanske.