söndag 21 juni 2009

Midsommarmaten i bilder

En liten sillbricka som jag serverade till förrätt


Lax, västerbottencrème och lite grönt. Egen potatis..


Jordgubbstårta(överflödig kommentar he,he)



Jordgubbs daiquiri



4 kommentarer:

Marsala sa...

Mmmm... Nu är det jordgubbar dagligen, tills de tar slut. Har inte hunnit med nån Daiquiri ännu bara. Men har du serverat maränger till sillen? ;-)

Sandra drömkaka sa...

Oh vilken god mat du serverade & gud så god tårtan såg ut, det vattnas i munnen & bakarsugen blir jag! :)

Anonym sa...

Den där sillbrickan såg intressant ut. Ser lite ut som en dessertpresentation.
Spritsad gräddfil? Rom? Vad har du gjort med ägget?

Anna-Eva sa...

Ja det var lite gott det där..
Vispad crème fraiche är det. Blir så gott. Och lite rom och ägget är bara kokt och delat på hälften med skallet på, en klick majo och lite paprikapulver. Krångligare än så behöver det inte vara :)