fredag 19 februari 2010

Hej Landskrona!

Jag är nyinflyttad i stan. Vad behöver jag veta och inte veta? Vad är bra och vad är dåligt? Och snälla, det här är en matblogg, jag är inte intresserad av politiska åsikter eller att randigt är bäst. Eller, ni fattar vad jag menar..väl? ;)

4 kommentarer:

Christian Tikkanen sa...

hej Anna-Eva ! Jag hamnade inte hos dig i din blogg av en händelse utan av rent kulinariska orsaker, jag delar mina kunnskaper med många andra bloggare och följer dem med stort intresse, efter att ha surfat in hos dig i ditt bloggkök konstaterade jag ganska snabbt att även du är en stor entusiast av god mat, dessutom husmanskost, det vittnar det Mannerströmska kåldolmereceptet om. Och jag hoppas att du inte tycker det är fel att jag länkar dig till min blogg. Väl mött.

Anna sa...

Jag kikade runt lite o så hittade jag till dig av en slump! Mycket trevligt! Välkommen till Landskrona, eller ska jag säga, men jag bor i Asmundtorp o det är ju Landskrona kommun i allafall ;-) Själv har jag bott här i 3,5 år o vettesjutton vad jag ska säga... Finns väl inte sådär jättemkt i Landskrona? Eller vad tycker du? FAST det är ju supernära till det mesta o det är kanon!!! Jag bara älskar tomatens hus. Fast det är inte i Landskrona förstås... Har du varit där? I matväg annars då... Jag brukar handla nötkött på Citygross, tycker jag är bra, fast de har inte så fräscha frukt o grönsaker o sen brukar jag köpa källarrökt skinka över disk på Kvantum, det är väl det ;-) Restauranger har jag inte varit på så många, Akropolis nån gång o Maddes café men inte så mkt mer... Karlslundsbadet har halva priset på entré på torsdagkvällar efter 19 (och förmiddagar mellan 10-11), tycker jag är kanon. Annars är vi inte så mkt i Landskrona. Gud vilka usla tips det blev, men det var vad jag kom på o jag liksom kände jag lärde skriva nåt!!! /Anna

Sara sa...

Hej! Bor du i Landskrona nu? Du må tro jag gapade när jag läste det. Vad roligt! Trivs ni bra här?

Kram Sara

Anna-Eva sa...

Hej Sara
Ja vi trivs jättebra. Min man är ju från LA så han längtade hem och min son började på Selma Lagerlöf gymn i höstas så det passar honom bra med.Nu får det bara bli lite varmare också så jag kan promenera lite mer, här är ju så fint.