Det här receptet var med i Halv åtta hos mig och såg så grymt gott ut. Och det var det också. Jag skippade bara kaffepulvret hos oss då ingen tycker att det är gott. Desserten passade verkligen perfekt efter påskmaten!
4 port
Ingredienser:
4 st äggulor
4 msk socker
2 dl grädde, vispad
4 tsk florsocker
4 tsk nescafé
4 tsk kakao
4 msk konjak
4 st halva äggskal
Koka äggskalen.
Vispa äggulor och socker.
Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.
Häll upp i portionsglas.
Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)
Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".
Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.
Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.
4 port
Ingredienser:
4 st äggulor
4 msk socker
2 dl grädde, vispad
4 tsk florsocker
4 tsk nescafé
4 tsk kakao
4 msk konjak
4 st halva äggskal
Koka äggskalen.
Vispa äggulor och socker.
Vispa grädden och häll ner i äggblandningen.
Häll upp i portionsglas.
Ställ in i frysen (flytta in till kylen ca 30 minuter innan servering)
Precis innan servering - lägg på florsocker, nescafé och kakao i små "öar".
Häll 1 msk cognac i äggskalet och placera mitt på.
Servera. Låt gästerna hälla konjaken över desserten och blanda ihop allt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar