måndag 8 oktober 2012

Försummad blogg, flytt och sneakpeak på nya lägenheten..

Vårt köksfönster idag


Hallå där och hoppsan hejsan! Jag som lovade att inte försumma bloggen mer och sen blev det så i alla fall. Ack, ack. Jag har inte mycket till ursäkt mer än att jag helt enkelt inte tål för mycket stress i vardagen. Sjukdom, komprimerat arbetsschema och så håller vi ju på att flytta. Det blir helt enkelt för mycket för mig och känns som om jag inte har tid med något roligt alls.

Idag har jag i alla fall varit ledig och försökt varva ner. Vädret har varit soligt men rejält blåsigt. Fick ge mig iväg på cykeln tidigare idag för att jaga märgben. Coop Forum hade i sin frys. Tack för det!

Det här med att flytta är märkligt. Jag hatar det verkligen och vill aldrig göra om det. Ändå gör jag det igen och igen. Den här gången var det ju bara 2,5 år sen! Ändå tycks jag ha glömt hur förfärligt det är. Lider så det gör ont i röran.

Fast på fredag är det dags att hämta nycklarna till nya lyan!!! Hurra! Det ska bli så skönt, även om inte själva flytten går förrän den tjugonde. Nu kan jag i alla fall börja flytta in lite småsaker, pyssla och planera..

En bit av köket

 
Det här är faktiskt hallen, med kakelugn och allt. I ryggen har jag balkongen, till höger sovrum och till vänster vardagsrum..

Sovrum

Vardagsrum
Visst ser det fint ut? I dagarna slipas golven mm så det ska nog bli ännu finare får vi hoppas.

2 kommentarer:

Yvonne Kvant sa...

Får ni använda kakelugnarna till att elda i eller är dom plomberade.

Anna-Eva sa...

De är plomberade tyvärr.Men det är vackert att ha levande ljus i dem också.