onsdag 12 januari 2011

Skämtar Fontana med mig?Jag gick till affären för att köpa mig en Halloumi och steka på där hemma. Det är ju så gott. Men tyvärr var det slut på min favorit Fontana. Efter en stunds velande mellan konkurrentens ost och Fontanas egen Grilloumi föll valet på den senare. Så dumt.

Glatt skar jag osten i skivor och satte på pannan med en skvätt olivolja i. Glatt lade jag ner skivorna i pannan. Förfärat såg jag hur allt bara smälte och en mystisk stank spred sig i köket. Nåja, stanken skyllde jag på att osten innehöll getmjölk. Jag försökte vända det hela men det blev bara en oaptilig kladd av alltihop.

Dumt nog åt jag upp den. Nu mår jag illa och hela huset stinker.

Vad var detta för skämt? I fortsättningen överväger jag att bara köpa konkurrentens ost trots att jag inte tycker att den är lika god. Här kan ni se hur läckra recept Fontana tycker att man ska laga med Grilloumi. Hur då? undrar jag..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Exakt samma sak hände mig för någon månad sedan när jag skulle steka mig några skivor av denna grillvariant till halloumi. Inte vet jag vad den är tänkt att användas till. Det blev bara en oaptitlig gegga i pannan som gick inte att använda till nåt. Den köper jag aldrig mer.

A sa...

Nej, inte jag heller. Jag som var så sugen men nu har jag tappat aptiten alldeles.

Anna-Eva

En till viktblogg sa...

Samma har hänt mej flera gånger.
Riktigt surt, t.o.m. när jag gjorde osten i vår grill.

Anonym sa...

Ost det är inte att lita på!