Här händer inte så mycket för tillfället. Jag jobbar och står i så det finns inte energi för köksexperiment. Därför äts det mest helt vanlig mat hemma hos oss.
Det här var lördagens festmåltid: Kalvryggbiff, sparrispotatis-rösti och toppmurkelsås. Mycket smaskigt. Kalven såg så hård och seg ut men var så fin så fin när man väl satte tänderna i den.
Murklorna har jag plockat i vår koloni där vi ju två år på rad fått murklor i barkflisen. Och potatisen kommer från samma jord liksom morötterna.
3 kommentarer:
Åh vad gott:) måste definitivt prova det någon gång!!
Hej. Surfar runt och tittar in hos mina matbloggarkollegor. Började själv i juni, så jag är nybörjare i branschen ;)
Visst är det gott med murklor. Brukar hitta mängder i mina hemtrakter i norra Dalarna.
Glada Hälsningar./ Birgitta
Välkommen i branschen Birgitta! :)
Skicka en kommentar