torsdag 11 november 2010

Häagen-Dazs Chocolate, Pralines & Caramel



Jag är försiktig med sötsaker för tillfället och hade sparat mig med spänning på denna glass. Och så tyckte jag inte om den. Buhu! Jag tyckte den smakade som om man tog en typ kolaglass med kanderade nötter och dränkte den med stark chokladsås. Tyvärr.

Jag får bara erkänna att jag är Ben & Jerrys frälst forever när det gäller glass..

3 kommentarer:

Matilda sa...

Det här är egentligen en kommentar på ett inlägg för typ tre år sen, som jag snubblade över av en google-sökning...
Nämligen Marängfluff, som dekorerade en skål jordgubbar och vann över den vispade grädden. Använde nyss fluffet som fyllning i chokladrulltårta, och resultatet blev fantastiskt gott!

Så, tack för fluffet! Du måste prova!

Anna-Eva sa...

Vad roligt! Tack för tipset.
/Anna-Eva

Anonym sa...

Vaniljen är godast :3

Fast allt för dyr :(