torsdag 10 juli 2008

Onsdagstapas


När man har släktingar på tillfälligt besök och dessutom jobbar nätter får man ta vara på den tid man har. Därför blev det inte mycket sömn igår utan jag steg upp tidigt och ställde mig direkt i köket och började förbereda. Helt tokigt.

När gästerna kom stod jag i trosor och långtröja i köket och fick snabba på. Togge anklagade mig för att vara den sämsta arbetsledaren i världen och jag kontrade med att säga att han hade åkt ut ur Hell´s Kitchen i första avsnittet.
" Men nu är väl inte det här Hells Kitchen, väl?" svarade då maken sarkastiskt. Då skärpte jag mig :)

Det blev i alla fall en hemskt trevlig kväll som avslutades i kolonilotten.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tycker också om att äta gott och mya mitt i veckan. Varför ska man spara allt till helgen. Då är det ju så bra ändå bara av att man är ledig.
Jag blev lite nyfiken bara på vad du har på ditt tapasbord. Har du lust att dela med dig? Potatis och melon är nog det enda jag kan lista ut av bilden :-)

Anna-Eva sa...

Klart jag delar med mig :)
På bordet finns:
Papas arrugadas med stark sås, chorizo, några andra kryddiga korvar, baconlindade dadlar,quesadillas, bolinhos de bacalhau, tremocos, gröna bönor med pinjenötter, manchego, oliver, fonol mare,salta mandlar, serrano- skinka, vattenmelon, vindruvor och bröd såklart.

Marsala sa...

Å gott vare! Fick inte ens halsbränna. Fast jag trodde papasen skulle vara märkvärdigare, eller revolutionerande.

/Sys