Detta var en mycket enkel menu som var lätt att förbereda. Gott blev det också även om det kanske inte var så avancerat. Förrätten ställdes fram på bordet direkt vilket underlättade väldigt. Smör, bröd och det övriga fick stå kvar på bordet under hela måltiden. Varmrätten serverades på buffé. Lite mer om festen kan du läsa om här.
Välkomstdrink
Varm Äppel- & kaneldrink med tilltugg (chevresnurror och tunnbröd med rökt lax)
Förrätt
Gazpacho,
bröd, smör, oliver, ost & chorizo
Huvudrätt
Ugnsstekt kycklingfilé i sås med potatisgratäng
Mixed salad
Efterrätt
Pannacotta med frysta hallon & varm kolasås
Varm Äppel- & kaneldrink med tilltugg (chevresnurror och tunnbröd med rökt lax)
Förrätt
Gazpacho,
bröd, smör, oliver, ost & chorizo
Huvudrätt
Ugnsstekt kycklingfilé i sås med potatisgratäng
Mixed salad
Efterrätt
Pannacotta med frysta hallon & varm kolasås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar