Så här serverade jag kycklingen. Med sallad, salsa, créme fraiche och quesadillas.
Jag fick hem en trevlig kartong från ovan nämnda företag häromsistens. I denna fanns ett prov på en ny produkt, Crispy Chicken.
Tillvägagångssättet var verkligen världens enklaste, strimla kycklingfilé och lägg i en plastpåse med lite olja samt mixen och skaka. Därefter lägg strimlorna på plåt och stek i ugn.
Innehållet i påsen var förvånansvärt, bara ströbröd och kryddor! Jag vet inte vad påsen kostar i handeln men den måste vara ren förtjänst för företaget.
Okej, produkten fyller säkert sin funktion, den är ett komplement till alla köttfärsrecept och den funkar för den som är lat, verkligen lat. Min man och jag dissade produkten, min tonårsson hissade.
Jag ska prova en dag när jag orkar att göra en hemgjord mix, det borde gå lika bra och kosta en bråkdel så mycket.
Däremot vill jag hissa den fina kokboken som följde med. Visserligen innehöll den bara recept där de egna produkterna ingick, vad annars, men den var rolig och inspirerande ändå. Dessutom hade Melker Andersson skapat ungefär hälften av recepten och det märktes. Tack för boken, den får sin plats i bokhyllan.
7 kommentarer:
Ströbröd o krossade cornflakes är gott. Man kanske kan prova polentagryn istället?
Ush. Jag är HUNGRIG, men skall till tandläkarn med en tappad krona till matdags...:(
Vad skulle jag hit o göra?
jag blev också förtjust i kokboken som inspirationskälla! Paneringsmixen har jag inte hunnit prova ännu. Funderade på om den skulle kunna funka med fisk? vad tror du?
Jag funderade på samma sak Elin fast vet inte om fisken skulle bli seg i ugnen eller nåt. Fisk är ju känsligare än kyckling. Men man kan ju prova :)
Syrran, polenta tycker jag blir hårt och segklibbigt att panera i.Sorry about the tand btw.
Måste ju erkänna att, lat är ju bara förnamnet vissa dagar...
Låter smarrigt!
Hur går man tillväga för att få testa så mycket nytt och spännande?
jag älskar att laga mat och testa nya grejer, kan du tipsa mig?
Mvh
katrhine
Visst får man vara lat Camilla, det är jag ju jämt :)
Katrhine, jag får erbjudanden via mailen eftersom jag har matbloggen. Så jag har inte gjort nånting faktiskt. Du får starta en matblogg du också, det är jättekul.
Skicka en kommentar