måndag 28 december 2009

Löjromscocktail


En enkel förätt som ser festlig ut och dessutom är mycket god.

Du behöver:

2 dl crème fraiche
0,75 dl vatten
1 gelatinblad
1,5 krm salt

Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Värm upp vatten och fraiche och salt. Tillsätt det mjuka gelatinbladet. Fördela i cocktailglas. Räcker till 4-5 portioner. Ställ kallt att stelna.

Vid servering: lägg på ordentligt med finhackad rödlök, löjrom samt garnera med citron och dill. Smörstekta brödtrianglar passar bra till.

4 kommentarer:

Bettan sa...

Mycket gott! Gjorde även pannacotta med hallon och kolasås jag hittade hos dig även det suveränt gott....Tack för recepten!Mina gäster var mycket nöjda.

Anna-Eva sa...

Tack! Det värmer verkligen med sådan här feedback :)

Nenaz sa...

Bra och festligt recept!
Mysig och god blog du har, brukar komma och kika in har;)

Anette sa...

ser mumsit ut