En enkel förätt som ser festlig ut och dessutom är mycket god.
Du behöver:
2 dl crème fraiche
0,75 dl vatten
1 gelatinblad
1,5 krm salt
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten. Värm upp vatten och fraiche och salt. Tillsätt det mjuka gelatinbladet. Fördela i cocktailglas. Räcker till 4-5 portioner. Ställ kallt att stelna.
Vid servering: lägg på ordentligt med finhackad rödlök, löjrom samt garnera med citron och dill. Smörstekta brödtrianglar passar bra till.
4 kommentarer:
Mycket gott! Gjorde även pannacotta med hallon och kolasås jag hittade hos dig även det suveränt gott....Tack för recepten!Mina gäster var mycket nöjda.
Tack! Det värmer verkligen med sådan här feedback :)
Bra och festligt recept!
Mysig och god blog du har, brukar komma och kika in har;)
ser mumsit ut
Skicka en kommentar