Idag bjöd Andersens in Andersens på svensk brunch. Därför borde det kallas frunch men det låter ju helt tokigt. Det var i alla fall mycket trevligt och, vad det verkade, uppskattat. Detta bjöds:
Filbunke med blåbärssylt
45-minuters ägg med fänkål och löjromstopping samt rökt havssalt
Valnötsbröd - direkt ur ugnen
(tomatmarmelad i bakgrunden)
Råraka med rökt nötkött och lingon-crème fraiche
Amerikanska pannkakor på svenska-
med
hjortron och punschhonung
6 kommentarer:
Och klicka på bilderna så kan du nästan känna doften av maten också!
Vad synd att man inte är släkt med er då! Jisses så gott allt ser ut. Man äter alldelels för sällan frunch helt klart. Rårakan ser nog ändå bäst ut eller nej jag vill ha allt.
Gud vad gott allt ser ut att vara! *avis*
Jag skulle också vilja vara släkt med dej. Varför får jag aldrig sånt?
Fast punschhonungen kan jag vara utan...
/Sys
Tack AM och Sara. Och syrran, du är ju aldrig här och nu ska du flytta till Tuttan :(
Hej Det är Vi som är släkt med lata mamman. Var ordet lat kommer ifrån har Vi aldrig begripit. Vi åt och Vi njöt kan Ni tro.
Tack Anna-Eva
Andersen den äldre
Skicka en kommentar