Nu är det slutsvullat för min del på ett tag. Efter en helg med alltför god mat måste jag hålla igen. På bilden syns den ljuvliga confiterade ankan med ankfettsstekt potatis. Mmmmjum!
Bara för att öka pressen på mig själv har jag startat en ny blogg. Kolla in här. Men det betyder inte att jag kommer att sluta laga god mat!
Tillägg: Förlåt men det finns såklart inget recept på den här rätten eftersom den kom från burk. Så jag bara stekte låren knapriga och friterade skivad potatis i ankfettet från burken. Riktigt fett och gott var det :)
5 kommentarer:
Jaså. Kommer det att bli råriven kålrot nu?
Varför inte? Riven kålrot är förbannat gott ju!
Ett recept hade inte varit fel.
Åh jag förstår. Och dessa läckerheter kan förstås inte inhandlas i Sverige förstås?
Ingen aning faktiskt, det kanske finns i någon gastronomibutik.Här i Helsingborg har jag inte sett några i alla fall.Men i våra större städer finns det säkert.
Skicka en kommentar