måndag 17 november 2008

God Morgon Nypressad

Nu har jag druckit upp all juicen och så här tyckte jag och familjen om den. Just nu får du 5 kronors prova på rabatt. Gå in på Arlas hemsida och skriv ut din kupong samt läs mer om denna goda juice.

Äpple
Juicen ser lite grumlig ut, inte klar som vanlig.Den doftar riktigt höstäpple.Mums.Smaken är söt men ändå med lite kärvhet. Väldigt frisk.Den smakar som när mamma körde äpplen i råsaftscentrifugen!Riktigt gott och läskande. Mer som must än juice.En bra törstsläckare.Jag tycker inte om vanlig äppeljuice, den är för söt för min smak men den här gillade jag.
Betyg: Den får en 4..mest för att jag inte är någon riktig äpplejuicefantast.

Apelsin
Vacker färg. Den ser lite tjock ut, mycket fruktkött.Den doftar underbart, som solsken och sommar, semester.Smaken är nypressad. Nästan godare än hempressade apelsiner.Varför ska jag krångla och kladda med sånt när den här juicen finns?Jag känner mig oerhört lyckligt lottad och njuter lika mycket av varje klunk.Problemet är att resten av familjen njuter lika mycket och juicen tar slut i ett nafs.
Betyg:En solklar 5. Egentligen en femma plus!

Apelsin med hallon
Efter de två lyckokasten ovan var förväntningarna stora inför denna juice.Färgen var inte så fin.Det skär sig lite med apelsinfärg och hallon men det ser äkta ut.Det doftade..surt.Smaken var hu så syrlig. Det fanns en tydlig hallonsmak som framträdde bra ihop med apelsin men påtok för syrligt för mig och familjen.Den var helt enkelt inte god att dricka som den var tyckte vi.Men..dagen efter mixade jag juicen med banan och isbitar till en smoothie och gud så gott det var!En perfekt smoothiebas alltså. Jag tänker prova att mixa med mango och ananas nästa gång.
Betyg:2 eller 3..fast som smoothie en 4!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är detta juice du köpt själv eller har du fått smakprover från Arla?

Vad innebär nypressad?

Anna-Eva sa...

Jag har fått smakprover från Arla.
Nypressad innebär att den inte är gjord på koncentrat som är det vanligaste sättet utan att hela frukten importerats till fabriken i danmark och pressats på plats, i stort sett direkt ner i förpackningen.Det märks på smaken.

Anonym sa...

Och jag har en råsaftscentrifug..o har man 20 äppleträd..då får man minsann dricka färskpressad vare sig man vill eller inte i detta huset.. ha ha..man får LÄTT svid i magen..som tur är, så är det bara höst en gång om året! (min favorit är annars hallon) synd att de inte växer på träd..Kram Tina

Marsala sa...

Tjo! Jag gjorde "Prego" på en rest av rostbiff. Dvs jag gjorde först och läste sen men det var nästan lika. Det gick alldeles utmärkt, annars är ju rester av rostbiff lika kul som rester av radergummi.

Anonym sa...

En liten undring som inte alls har med nypressad juice att göra. Jag börjar bli sugen på att göra egen glögg och undrar om du har något bra recept att dela med dig av. /Katarina

Marsala sa...

Mammas svagdricka-glögg? Fast nu börjar det bli sent.