måndag 16 november 2009

Gåsagille på Åhus Gästgivaregård

Jag är inte förjust i Svartsoppa men jag tyckte det var länge sedan sist så jag chansade. Den var inte så kul tyvärr och kråset smakade noll och ingenting. Tyvärr.


Confit på gåslåret med hemlagad rödkål och gåsasky. Jag skulle kunna äta minst tre portioner. Guuuud så gott!

Och sen bröstet med gräddsås, äpple och brysselkål. Lycka!


Till avslutning den obligatoriska Skånska äppelkakan. Mycket mumsig.
På det stora hela var jag mer än nöjd med denna fyrarätters gåsmiddag. Det var ruskigt länge sedan jag åt gås och jag har verkligen längtat. Snålt med salt var nog det enda minuset och så förätterna som inte var så där jättegoda.
Men lååååret. Det låret får mig att glömma vad som helst.



Inga kommentarer: