Det här blev en riktig höjdardessert. När bären marinerat färdigt är det bara att sila ifrån glöggen och dricka upp den. En trevlig dessert till glöggfesten.
Pannacottan (4 port)
4 dl vispgrädde
150 g Marabou Mjölkchoklad
2 gelatinblad
Pannacottan (4 port)
4 dl vispgrädde
150 g Marabou Mjölkchoklad
2 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädden. Tillsätt chokladen bruten i bitar. Rör med visp tills chokladen smält så den inte fastnar i botten. Tillsätt gelatinbladen. Slå upp i fyra portionsglas/skålar. Låt stå i kylen några timmar.
Glöggmarinerade bär
3 dl frysta hallon+blåbär
1-2 dl Grytthyttan Skogsglögg (nr 96460)
Lägg de frysta bären i en skål. Slå på glöggen. Marinera några timmar framme på köksbänken.
3 kommentarer:
Gud, vad det låter gott! Måste absolut testa detta.
Det va grymt gott !
gottgott!
Skicka en kommentar