Den här såsen svängde jag ihop till tapas förra veckan och blev omedelbart förälskad. Så förälskad att jag svängde ihop den idag igen. Såsen är megagod till Patatas Bravas och Papas Arrugadas och dessutom superenkel. Enda kruxet är att man måste köpa en burk Zeta Peperoni Grigliati för att kunna göra den och så behövs mixer. Idag åt vi den till färsbiffar och klyftpotatis.
Min Mojo Picón
½ burk Zeta Peperoni Grigliati (dvs 100 g)
1 msk tomatpuré
1 tsk vittvinsvinäger
½-1 tsk chiliflagor
1 varv på pepparkvarnen
1 liten nypa salt
1 msk olivolja
2 msk neutral olja
½ liten vitlökskyfta
Mixa allt med mixerstav. Klart.
Min Mojo Picón
½ burk Zeta Peperoni Grigliati (dvs 100 g)
1 msk tomatpuré
1 tsk vittvinsvinäger
½-1 tsk chiliflagor
1 varv på pepparkvarnen
1 liten nypa salt
1 msk olivolja
2 msk neutral olja
½ liten vitlökskyfta
Mixa allt med mixerstav. Klart.
2 kommentarer:
Den där såsen måste jag bara testa, kruxet är kanske att få tag på Zeta Peperoni Grigliati?
Fin blogg! / Karin
Tack for intiresnuyu iformatsiyu
Skicka en kommentar