Bilden gör inte denna smaskiga efterrätt rättvisa! Prova själv så får du se. Detta behövs:
500 g rabarber
200 g vit choklad (fazer bak)
200 graders ugn i 30 minuter
Skala rabarbern och skär stjälkarna i ½ cm tjocka skivor. Kör chokladen i matberedaren. Lägg rabarbern i en ugnsfast form och strö chokladen över. In i ugnen. Låt svalna helt före servering men den är inte god kylskåpskall. Tänk på att det goda finns i sååååsen. Servera med vaniljglass.
4 kommentarer:
Jag blir ALLTD sugen på dina efterrätter! Så nu blev det sagt igen. Jag gillar inte vit choklad särskilt mycket, tycker att den ofta blir lite jolmig, men ihop med rabarber tycker jag att det är gott.
ALLTID så klart.
Mmm, så mumsigt det låter. Mycket möjligt att receptet prövas på när rabarberna här har kommit upp :)
Hmmm... Kan jag få slicka faten?
Skicka en kommentar