Kvällens meny
Ostron, Champagne
Kycklingleverterrine, med vildgurka och rödlöksmarmelad, Ale
Lammfilé med vårulle fylld med spetskål, morot och oxtunga, palsternackspuré och rödvinsreduktion, Black Granite (rött vin från Sydafrika)
Margarethakaka, kaffe
5 kommentarer:
Vad kul att du gjort en bok. Den måste jag genast kolla in. Grattis!
Ja, kul med bok!
Vad blir det fär spännande meny nu då? Har du något tips på sill, förresten? Jag har några frysta filéer som väntar i frysen.. huu.
Hej Kinna, kul att se dig, det var länge sen :)
Rubus..menyn avslöjas senare och vad det gäller sill har jag inga fler förslag och det dröjer tills jag ger mig på det igen :)
Sjyst meny! ALLT låter jättegott!
Begrep inte att ni tjofsade i er allt på en gång! Hjälp, så mätt jag skulle bli!
Skicka en kommentar