måndag 25 augusti 2008

Laxen för dagen


Jag lyckas aldrig tröttna på stekt lax med bulgur och grönsaker. Jag varierar bara kryddningen och såsen för varje gång. Igår mortlade jag nogsamt spiskummin och korianderfrö med röksalt och chili till laxen och såsen blev turkisk yoghurt smaksatt med vitlök, sumak och salt. Hur nyttigt som helst om jag bara låtit bli att baka kaka efteråt :)

4 kommentarer:

Sara sa...

Lax är något jag sällan heller tröttnar på, går ju att variera väldigt mycket!

Marsala sa...

Hmm... Längesedan jag åt fisk. Såna portionsbitar e ju praktiska. Men se röksaltet och kakan får du behålla själv :)

annamaria sa...

Sumak! vad bra den har jag glömt i skåpet, en kall sås får det bli!

annamaria sa...

Sumak! vad bra den har jag glömt i skåpet, en kall sås får det bli!