söndag 29 april 2007

GöteborgsweekendFörra veckans göteborgsweekend blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi lyckades ha det ganska trevligt ändå. Vi hade en del planer från början men dem lade vi åt sidan och lät oss bara vara i stunden. Tack ändå Kristina för dina tips! På fredagen gick vi bara runt på måfå och slank in på ett ställe, Inferno, som serverade tapas, det ville vi ha , och vi kunde definitivt inte klaga på kvantiteten. Vi blev synnerligen mätta och glada.

Dagen efter hamnade vi av en slump på Brännö där vi fikade på Baggens Värdshus. Jag åt ett ordinärt wienerbröd och Togge världens torraste mazarin men interiören var härlig och lugnet som rådde på ön likaså. I centrum var det mycket folk i rörelse och knökfullt överallt. Vi orkade inte med lunchstressen och det hungriga shoppingfolket utan slank in på första bästa sylta som inte såg så hipp ut. Vi hamnade på Kungstorgets café där tiden föreföll stått stilla se senaste 20-30 åren. Maten var dock helt ok. Jag åt pasta och Togge pannbiff med lök.


Dagen efter hade vi tänkt gå till Trädgårdsföreningen medan vi väntade på vårt tåg men såklart öste regnet ner så vi gick och flanerade på Nordstan och åt på Jensens Böfhus i stället :)

1 kommentar:

Kristina Eriksson sa...

Jag tänkte på er - ni måste haft himla otur med vädret va? Men ni var alltså ute på Brännö?! Ja det är ju riktigt fint.