fredag 13 april 2007

Sugen!


Nu har jag varit nyttig i snart fyra veckor och visst, jag är nöjd med resultatet men just nu är jag sugen. Och det märkliga är att det bara är två saker som min gom längtar efter. Det ena är en Top Hat, fråga mig inte varför, antagligen är det för att GB gör comeback med den i år och jag är ju så fruktansvärt sentimental. Det andra är den här förbaskade ankan!! Jag vet inte hur många gånger jag surfat in och och dreglat över den. När jag har gått ner 10 kg ska jag confitera en hel jäkla anka, det lovar jag! Nån som vill komma på middag då? :)

7 kommentarer:

Gitto sa...

Åh, strunt i vikten! När det gäller så viktiga saker som confiterad anka kan man faktiskt inte vara så petig. Köp en sjysst hemmaklänning du kan ha på dig dagarna efter svullandet! :)

Anna-Eva sa...

Been there, done that..och förra veckan frågade en kollega på en grannavdelning om jag inte skulle gå på föräldraledighet snart. Så, ankan får vänta, snyft.

Gitto sa...

Men vilken dum kollega, hur kan man vara så taktlös? Säg att du är med anka. :)

Anna-Eva sa...

Tack, kvack, kvack :)

Gitto sa...

haha! :) Hoppas att det går bra för dig. Själv kämpar jag med min vikt inför sommaren, även om jag knappast är överviktig (60 kg till 160 cm). Vill komma i förra sommarens kläder (har inte råd att köpa nytt), och då måste jag tappa i alla i alla fall sju kilo. Fast det är svårt när man faller för frestelsen att käka baconchips till frukost och lösgodis till lunch. Samt har en matblogg som kräver konstant uppdatering. :)

Anna-Eva sa...

Men kära lilla vän! När jag vägde 53 kilo(det var 1986)hade jag i det närmaste anorexia. Jag är 167 lång. Jag åt max en tunnbrödsmacka om dagen eller möjligen lite spagetti med ketchup och jag jobbade som kallskänka. Den sommaren jobbade jag på Liseberg och när jag jobbade kväll åt jag dessutom 2 glasskulor.Jag mådde risigt jämt men kunde bara inte få i mig någon mat.På den tiden hade det inte blivit mycket att matblogga om inte :)
Hade det inte varit för glasskulorna och öl(vi festade ju väldigt mycket, det gör man när man säsongsjobbar)hade det inte blivit något kvar av mig.Hmm..jag kanske skulle sluta äta och bara dricka öl i stället :)

Christina W sa...

Ankan hoppar jag över men en TopHat tar jag gärna men då ska jag också ha gått ner ungefär lika mycket som du