Helt vegetarisk men låt dig inte skrämmas av det.
Receptet är beräknat till 4 port förrätt eller 2 port huvudrätt
Sås
1 dl grekisk yoghurt
2 tsk honungs dijonsenap
salt å peppar
Sallad
150 gram färska rödbetor
150 gram skärbönor
150 gram romansallad
50 skalade pumpafrön
4 skivor rustikt bröd skuret i tärningar
Rör ihop ingredienserna till såsen. Riv rödbetorna, i matberedare enklast, och skölj dem noggrannt så de inte färgar så mycket. Låt rinna av ordentligt på hushållspapper. Koka bönorna så de har lite spänst kvar och kallspola dem. Riv ner salladen i en skål. Rosta pumpafröna i het panna och lägg dem på en tallrik. Stek sedan krutongerna i lite olivolja medan pannan är het. Blanda ihop salladen, toppa med såsen och servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar